Exclusiv clientilor White Design

Garantie

Usile dvs au o garantie de 2 ani. Durata de viata este insa incomparabil mai mare.
Deoarece ne dorim sa va bucurati cat mai mult timp de usile dvs, timp de 3 ani de la data achizitiei orice interventie asupra usilor facuta de echipa White Design va fi gratuita. Deasemenea orice interventie suplimentara solicitata de dvs va avea un cost substantial redus.

Discount

Odata obisnuiti cu nivelul de calitate al usilor furnizate White Design stim ca veti reveni. Pentru a scurta timpul si alegerea va garantam un discount de 7% pentru orice noua achizitie.

Clientii nostri sunt cel mai bun ambasador al produselor si serviciilor noastre. Puteti oferi prietenilor dvs aceleasi facilitati, astfel obtinand si ei un discount de 7%, in plus, pentru dvs vom pastra 3% sub forma de voucher din valoarea achizitiei facute in urma recomandarii. Veti putea folosi banii pentru orice produs sau serviciu legat de usile de intrare si de interior din portofoliul White Design.

Produse noi

Placerile de zi cu zi sunt cele care ne fac viata mai placuta.
In calitate de clienti White Design beneficiati de 30% discount la produsele Beautifull Life by White Design.

Intoarcem moneda

Sansa uneori nu este cea sperata.
In calitate de client White Design stiti ca aveti alaturi profesionisti ai industriei. Va rog solicitati-ne oricand considerati ca putem face ceva miraculos. Pentru dvs ve vom stradui sa facem minuni.