usi interioare albe

Usi interioare albe. Design pur. Detalii unice.

usi interioare albe vopsite alb

Mai mult decat usi interioare albe

Detalii unice si design pur.

Despre calitatea poti citi in articolul “usi germania”

In aceasta pagina vreau sa iti vorbesc despre un design de exceptie.

Usile cat si tocurile sunt albe vopsite. Spre deosebire de 90% din oferta disponibila in piata unde vei gasi usi albe laminate

Priveste poza de mai sus.
Aceasta este imaginea usii pe care mara majoritate a clientilor o vor avea in interiorul camerei.

Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca usa are balamale invizibile. Si nu orice marca ci una (daca nu cea mai) apreciata.

Inca un detaliu important. Pervazele sunt reglabile pe ambele fete ale usii. Acest lucru garantand o perfecta aliniere a usii fata de verticala.

Un alt detaliu care subliniaza designul pur italian. Broasca magnetica. Aceasta broasca magnetica pe langa confortul utilizarii iti garanteaza un design impecabil si atunci cand usa este deschisa. Ca si in cazul balamalelor, broasca magnetica poarta emblema uneia din cele mai apreciate marci.

Mai mult! Pervazele reglabile pe ambele fete, pe langa o instalare perfecta, permit dispunera prelungirii de zid pe oricare fata a usii. Ceea ce pentru multi dintre clientii nostri inseamna o imagine impecabila atunci cand grosimile de zid sunt diferite intre camere.

Totusi detaliile designului nu se termina aici. Iar calitatea usilor este doar unul din multele beneficii pe care clientii nostri le au zi de zi, an de an.

Vino in show-room pentru a vedea usi interioare albe si detalii pe care concurenta nici nu le poate obtine.

magazin_usi_interioare_albe

Sa nu uit! multumesc anticipat pentru share 😉

 

Posted in Uncategorized.